Kan Alles Verduurzamen!

KAV Autoverhuur gelooft in een groenere, gezondere wereld. Daarom bieden we huurders elektrische vervoersalternatieven, planten we bomen terug om onze C02 footprint te neutraliseren en kijken we binnen onze gehele bedrijfsvoering waar dingen duurzamer kunnen: reuse, repurpose, recycle. Een perfecte match met ClubHub en CIRCULR.!Samen delen, samen vermenigvuldigen!

Verduurzamen doe je niet alleen. We werken daarom graag samen met onze huurders, leveranciers en partners. Zo draagt iedereen in de keten bij, met een resultaat dat groter is dan de som der delen. KAV Autoverhuur zet een bakwagen in voor de inzameling van sportspullen. Maar we doen graag meer, voor circulaire clubs én vrienden van ClubHub.  Circulaire clubs hebben een streepje bij ons voor. Een streepje voor 15%, want dat is de korting die we geven op huur van elektrische personenvervoer bussen. Dus heb je een uitwedstrijd, clinic of clubuitje?  Zoek de dichtstbijzijnde KAV Autoverhuur en neem even contact op met jouw verzoek.

Vrienden van ClubHub en Circulr helpen we ook graag op weg. Met tijdelijke uitbreiding van mobiliteits resources, bestickering van huur of shortlease vervoersmiddelen of gezamenlijke bewustwordings initiatieven vanuit de gedeelde wens om te verduurzamen. Meer informatie over MVO initiatieven die KAV Autoverhuur ondersteunt vind je hier.